De ambachtelijke slagerij

Yann, onze gediplomeerde slager

De toewijding van onze ambachtelijke slager aan kwaliteit begint met het transport van de dieren naar het slachthuis, dat Jean-Yves zelf uitvoert, waarbij hij ervoor zorgt dat er geen stress voor de dieren ontstaat. Deze aandacht garandeert vlees van topkwaliteit in uw keu-ken. Yann, de zoon van Jean-Yves en gediplomeerde ambachtelijke slager, is verantwoordelijk voor het snijden van Limousin-vlees en biedt een compleet assortiment aan: pure filets, en-trecôtes, braadstukken, steaks, stoofschotels, gehaktbereidingen, worsten... en het vacuüm-verpakken, optimale houdbaarheid.


Gepassioneerd door charcuterie bereidt en rookt Yann zijn eigen vleeswaren in het familie-atelier, met varkensvlees van PQA in Malmédy. Deze lekkernijen zijn verkrijgbaar bij La Boutique de Bergifa, in diverse partnerverkooppunten en staan ook op de menukaart van gerenommeerde res-taurants in de regio.


Onze producten

Lijst van onze producten

Peper-gerookte ham

Gerookte ham

Coppa

Gerookte ossenhaas

Ontbijtspek

Gewone gedroogde worstjes

Hete gedroogde worsten

Gedroogde worstjes met hazelnoten

Gerookte eendenborst

Spek

Dikke plakken gerookt spek

Beenham

Bergifa ketting met knoflook

Gebraden gehaktballetjes

Franco